Evidensia Trondheim Dyresykehus

Trøndelags beste tilgjengelighet

Tidligere Evidensia Trondheim Dyrehospital avd. Tunga og avd. Tiller har nå blitt slått sammen til Evidensia Trondheim Dyresykehus. Evidensia Trondheim Dyresykehus har økt bemanningen og utvidet sine åpningstider, og har nå Trøndelags beste tilgjengelighet. Det er gode parkeringsmuligheter for besøkende.

Evidensia Trondheim Dyresykehus har siden 2003 hatt kvalitetsstempelet «Dyreklinikk sertifisert av Den norske veterinærforening».

Omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr
Evidensia Trondheim Dyresykehus er topp moderne med store lokaler og nytt utstyr. Vi er et allsidig team med bred kompetanse og lang erfaring. Med større lokaler, nytt utstyr og svært god tilgjengelighet kan vi gi et enda bedre tilbud til pasientene våre!

Vi samarbeider også tett med Evidensia Trøndelag Dyreklinikk på Skovgård og Evidensia Orkdal Dyresenter i Orkland, og kan på denne måten tilby veterinærtjenester på begge sider av byen.

Dyresykehuset har butikk, poliklinikk med separat katteavdeling, gode oppstallingsmuligheter, stort og velutstyrt laboratorium, egen kirurgi- og intensivavdeling, samt egne rom for rehabilitering, tannbehandling, CT-, røntgen- og ultralydundersøkelser.

For mer informasjon om Evidensia Trondheim Dyresykehus, trykk her: Evidensia Trondheim Dyresykehus