Kurs i rallylydighet, nybegynner

Dette er et kurs i rallylydighet som tar for seg grunnleggende teori og øvelser. Her vil du lære deg øvelsene, skiltene, hvordan man går en rallybane, og hva det er viktig å tenke på underveis. Dette er også et kurs i rallylydighet som passer for alle som har et mål om å konkurrere i rally eller bare ønsker å aktivisere hunden sin på en gøy og givende måte.

Hovedfokuset i rally ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil. Sporten passer derfor godt for alle hunder uansett rase, blanding eller nivå. Rally er en forholdsvis ny hundesport i Norge. Den er godkjent av NKK og det er mulig å få titler og opprykk.

I rally går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhvert om man gjør noe feil.

Det konkurreres offisielt i fire klasser. Etter hvert som man kommer oppover i klassene kommer det flere skilt med høyere vanskelighetsgrad. Om man ikke er klar for å starte å konkurrere i klasse 1 er det også en rekruttklasse hvor man kan belønne hunden visse steder underveis.

For å lese mer om sporten → Norsk rallylydighetsklubb

Alle våre avdelinger tilbyr rallykurs:
Rallylydighet Trondheim, Rallylydighet Averøy, Rallylydighet Steinkjer

Kurset består av:
1 kveld teori
5 kvelder x 2 timer praksis
Kurset kan også avholdes som helgekurs.

Pris: kr. 2000,-  (+ 150,- ved innendørs hall)
Gå til påmeldingsskjema –> PÅMELDING

Spørsmål rettes til: kurs@doglife.no

NB! Påmelding er økonomisk bindende

Rallylydighet Trondheim

Rallylydighet Trondheim, Rallylydighet Averøy, Rallylydighet Steinkjer