Engasjementskurs

En problemstilling vi ofte ser igjen på kurs er samspillet mellom hund og eier. Det kan være vanskelig å delta på et kurs, eller trene på generelle ting når hunden er mer opptatt av andre ting enn deg. Hundens motivasjon for å jobbe med sin eier er et svært viktig element når man trener hund, og dette ønsker vi å sette fokus på i dette kurset.

Engasjement er grunnsteinen for all hundetrening. Er hunden din uengasjert i deg? Er den opptatt av omgivelsene, det å snuse eller andre hunder? Sliter du med å oppnå kontakt med hunden din eller at den lett faller ut? Eller ønsker du rett og slett bare å forebygge at slike ting skjer? For ja – det kan være lurt å starte med de riktige byggesteinene tidlig.

På engasjementskurset har vi fokus på å utvikle et bedre samarbeid, lære hunden å velge bort fristelser, bryte uønsket atferd på en positiv måte, tåle forstyrrelser bedre, høyne hund og eiers motivasjon samt opparbeide et god samarbeid mellom hund og hundeeier. Dette kurset passer som et forkurs til alle våre kurs fra valpekurs til konkurranselydighet. Om du ønsker fullt utbytte av passeringskurs, gå pent i bånd-kurs eller hverdagslydighetskurs anbefaler vi å ta engasjementskurs som et forkurs.

Målsetning for kurset:
Utvikle et bedre samarbeid mellom hund og hundeeier
Lære hunden å ta riktige valg i vanskelige og forstyrrende situasjoner
Høyne hundens motivasjon for å jobbe
Høyne hundens motivasjon på mat og lek
Lære hunden lekeregler
Utvikle vårt belønnings repertoar
Gjøre hundetreningen spennende og morsom

Kurset består av:
2 timer med teori
5×2 timer med praksis
Kurset går over totalt 6 kvelder.

Kurset kan også arrangeres på helg.

Pris:  kr. 2250,-
Gå til påmeldingsskjema –> PÅMELDING

Spørsmål rettes til: kurs@doglife.no

NB! Påmelding er økonomisk bindende

engasjement