Teoretiske kurs og foredrag

Her finner du en oversikt over alle våre forskjellige teoretiske kurs og foredrag. Kursene og foredragene arrangeres i forskjellige intervaller og varigheter. Antall timer, kvelder og pris vil derfor variere. Se aktuell kursannonse her på hjemmesiden eller på facebook for detaljert informasjon om det aktuelle kurset/foredraget. Vi kan også lage kurs/foredrag på forespørsel. Finner du ikke det du leter etter, eller har du spørsmål vedrørende våre kurs/foredrag, ta kontakt på kurs@doglife.no

 Mentalkunnskap
På dette kurset går vi i dybden av hundens mentalitet, personlighet og språk. Har du lyst å lære mer og forstå mer om hundens grunnleggende egenskaper og hvordan de påvirker hunden i hverdag og trening, er dette kurset for deg. Kurset passer for alle som ønsker å lære mer om hund. Kurset passer godt for instruktører som ønsker å lære mer og forstå hvordan egenskaper påvirker hunden i trening. Kurset passer også for godt for oppdrettere som ønsker å forstå og jobbe for bedre mentalitet på sin rase. Kurset består kun av teori. Ingen praktisk trening med hund. Eksempel på innhold: 

  • Hva er mentalitet?
  • Hundens språk og signaler
  • Hundens egenskaper
  • Mentalitet og arvelighet
  • Hvordan lese og forstå en mentaltest
  • Egenskaper som kan føre til problematferd
 Fra hundenerd til hundelærd
Å lese hund, samt forstå hva som skjer i forskjellige situasjoner er to viktige nøkkelord for å bli en god hundetrener. Målsetningen med dette kurset er å gi deg all den grunnleggende teoretiske kunnskapen man trenger for å bli en god hundetrener. Det å være god i teori er en ting – men hvordan nyttegjør vi oss av dette i praksis? Forståelse, bevisstgjøring, hvilke verktøy har vi – og hvordan benytter vi disse? Hva er en vellykket trening? Hva lærer hunden – hva lærer vi? Hvordan påvirker våre følelser treningen? Hvilke treningsmetoder passer til hvilken hund og hvilket menneske? Hva med egenskaper og mentalitet – hva er det, og hvordan påvirker dette treningen vår? Ja, dette er bare noen av spørsmålene vi tar for oss i vårt mest omfattende fordypningskurs for hundetrenere hittil. Kurset tar for seg hundetrening fra A til Å, og er ment å gi deg som hundetrener en bedre verktøykasse for videre trening.