Tilbud til oppdrettere – miljøtrening av valpekull

Vi leier når ut hall og utstyr for miljøtrening av valpekull. Vi har utstyr og apparater for å bygge en spennende eventyrbane for ditt valpekull. Her kan du gi kullet erfaringer og utvikling i et stimulerende miljø. Ved leie får du tilgang til hall og vårt utstyr til miljøtrening.

For å benytte deg av dette tilbudet må du ha opplæring i å rigge og bruke utstyret. Derfor krever vi at du deltar på minimum 1 time med Miljøtrening for valpekull med instruktør for å kunne leie hallen på egenhånd.


PRISER
Miljøtrening for valpekull med instruktør                            kr. 900,- pr. time

Miljøtrening for valpekull                                            kr. 250,-  pr. time.
Minimum 2 timers booking

Vi har 10% rabatt på dette tilbudet frem til 01.05.21. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille time i vårt online bookingsystem og legge inn rabattkoden VALP

REGLER
1. KUN rene sko benyttes. Har du skitne sko skal innesko benyttes.

2. Alle hunder som oppholder seg i hallen skal være friske.

3. Hallen er 125 m2 (10 x 12,5 m). Underlaget er sklisikker vinyl. Den egner seg godt for trening med valper, her er det ikke like farlig om valpen har et tisseuhell. Har hunden uhell i hallen, står rengjøringsmiddel og papir ved inngangsdør til hall A. Bæsjeposer og papir med tiss skal ikke kastes i innendørs søppeldunk. Søppeldunk til bæsjeposer står helt til høyre for bygget.

4. Apparater og utstyr skal behandles med forsiktighet og respekt. Ødeleggelser utover normal slitasje må erstattes. All trening i hallen er på eget ansvar. Doglife Hundeskole har ikke ansvar for skade som skulle oppstå på hund eller fører.

5. Av hensyn til naboer i den andre hallen og andre som eventuelt leier i samme tidsrom- hold støynivået nede. Det betyr at hunder ikke skal oppbevares slik at de står og bjeffer eller hyler inne i lokalene.

6. Hallen er disponibel for deg den tiden du har leid, respekter andres treningstid. Du skal ikke entre hallen før avtalt leietidspunkt:

– Vent utenfor til din trening starter

–  Treningen avsluttes presist

– Du skal være ferdig ryddet og pakket og ute av hallen til avtalt tid

7. Hundene skal holdes i bånd på uteområdet. Også når du går til og fra hallen.

8. Ikke la hannhunder tisse på bygninger, stoler eller benker

9. Du skal forholde deg til avtalt areal og ikke benytte deg av mer enn hva du har booket.

10. Det er hopphindre, rallyhindre, kjegler og skilter tilgjengelig, men utover dette må alt utstyr

11. Bookingen er økonomisk bindene og pengene blir ikke refundert om du ikke benytter deg av leid tid.

Disse reglene er til for å øke trivselen for alle. Vi forventer at de blir respektert og møtt med forståelse. Brudd på ovennevnte regler kan føre til utestengelse for senere leie.