Våre nye utdanninger

I tillegg til våre godt etablerte utdanninger kommer vi vi nå med en rekke nye utdanningstilbud, sertifiseringer og fordypningsfag

Våre utdanninger

 1. Instruktørutdanning
 2. Hundeførerutdanning – lydighet
 3. Hundeførerutdanning – rallylydighet (kommer i 2021)
 4. Hundeførerutdanning – brukshund (kommer i 2021)
 5. Videreutdanning for instruktører – instruktør i praksis (kommer i 2021)
 6. Videreutdanning for instruktører – instruktør for konkurranseekvipasjen (kommer i 2021)

Fordypningsfag

Alle våre fordypninger i kursserien «Hundepsykologi, mentalitet og atferd» er en del av en større utdanning eller sertifisering. Vårt utdanningsløp består av helgebaserte moduler som er uavhengige av hverandre. Her kan du velge å være med på et enkelt kurs eller ta hele kursserien. På denne måten slipper du å binde deg opp til en bestemt tidsperiode og velger selv hvilke fag du ønsker å ta til hvilken tid. Du kan selv bestemme hvilke fagområder du ønsker å utdanne deg innen. Kompetansebevis vil bli gitt for hvert enkeltstående tema. Utdanningen kan på denne måten tas i ditt eget tempo og en får kompetansebevis for hvert enkelt tema

 1. Belønningsteorier og mentalitet i hundetrening (14. november)
 2. Mentalitet og atferd (9. januar)
 3. Aggresjon hos hund (23. januar)
 4. Redsel hos hund (13. februar)
 5. Stress hos hund (kommer i 2021)
 6. Hundens språk og signaler (kommer i 2021)

Flere kommer i 2021

Sertifiseringer (kommer i 2021)

Sertifiseringen våre består av både teoretisk og praktisk utdanningsløp. For å delta på det praktiske utdanningsløpet krever det at du har deltatt på de teoretiske fordypningsfagene gjeldende for din sertifisering.

Atferdsanalytiker (kommer i 2021)

Utdanningsløpet for Atferdsanalytiker består av både teoretisk og praktisk utdanningsløp. For å delta på det praktiske utdanningsløpet krever det at du har deltatt på de teoretiske fordypningsfagene gjeldende for Atferdsanalytiker.