Treningsopphold

Vi er dessverre full booket frem til februar 2022

Vi tar periodevis mot hunder for trening. Dette kan være for å hjelpe til med å løse problematferd, kontrollproblemer, hverdagslydighet eller det kan handle om utdanning eller innlæring av spesifikke øvelser rettet mot IGP, LP, bruks, brukshundkåring eller lignende.

I et treningsopphold bor hunden hjemme hos oss, er med oss på jobb og treninger. Vi skreddersyr en treningsplan sammen med eier. Hunden blir trent flere økter hver dag, i tillegg til turer.

Oppholdet avsluttes med grundig gjennomgang av trening for å overføre treningen til eier. Noen privattimer med instruktør i etterkant bør anvendes for at resultatet skal bli optimalt.

Hva kan vi trene:
Vi kan hjelpe til med å trene de fleste typer problematferd som for eksempel utagering, aggresjon, manglende kontroll, overslag og stress. Vi tar også på oss vanlig hverdagslydighet som gå pent, innkalling og impulskontroll. Vi kan også ta på oss innlæring og videreutvikling av de fleste grunnferdigheter og lydighetsøvelser rettet mot sport og konkurranseprogrammer.

Hvordan trener vi:
Vi jobber med moderne læringsteori i kombinasjon med å tilrettelegge etter hundens mentalitet og egenskaper. Vår trening omhandler motivasjon, tillitt, tålmodighet og kunnskap. Enkelte treningsøkter blir filmet slik at hundeeier får en forståelse for fremgangsmåten som blir brukt.

Generell info:
Hunden blir trent flere økter igjennom dagen + tur og avslapning.
Hunden må kunne oppholde seg/ slappe av i bur mellom treningsøktene.
Vi tar inn maks 1 hund i gangen

Priser på treningsopphold:

Per uke utdanning:                       Kr. 3500,-  (inkl. opphold)

Per uke problematferd:                   Kr. 3900,-  (inkl. opphold)

Per mnd. utdanning:                     Kr. 12.000,- (inkl. opphold)

Per mnd. problematferd:                 Kr. 13.900,- (inkl. opphold)

Ønsker du å bestille treningsopphold ta kontakt med oss på mail: kurs@doglife.no eller tlf: 90687015