Problemutredning – atferdsutfording – hundepsykolog

Har du problemer utover vanlige hverdagsutfordringer tilbyr vi attferdsutredning. Problemutredning er for deg som har en hund som du eller omgivelsene opplever som problematisk. Her går vi dypere inn i atferdshistorikk. Ved en atferdsutredning kartlegger vi årsak og ser på det helhetlige bildet. Etter kartlegging starter treningen.

Typiske problemer vi kan hjelpe med:
Bjeffing, utagering, ressursforsvar, vokt, frykt, redsel, båndproblematikk, separasjonsangst, stress, ulydighet, kontrollproblemer, stereotypatferd, problemer rundt håndtering og kloklipp m.m.

Her kan du lese mer om våre hundepsykologer – atferdsanalytikere:
Atferdsanalysen gjennomføres av en av våre tre erfarne problemløsere/ hundepsykologer/atferdsanalytikere som alle har lang erfaring og utdanning innen mentalitet og atferd hos hund. De har til sammen over 70 års erfaring med å jobbe med utfordrende hunder og problematferd. De er opptatt av å jobbe med løsninger innen moderne læringsteori, hundepsykologi i kombinasjon med å se helheten innen hundens mentalitet og egenskaper.

Les mer om Cathrine HER
Les mer om Gunnar HER
Les mer om Lena HER

Pris:
Problemutredning                                            1800,-
Oppfølging pr time                                            700,-

Pakke løsninger:
Problemutredning + 2 oppfølgingstimer                  2900,- (ordinær pris 3200,-)
Problemutredning + atferdsanalyse                        4000,- (ordinær pris 4300,-)
Les mer om atferdsanalyse her:

Ved hjemmebesøk komme kjøregodtgjørelse i tillegg:
Kjørekompensasjon pr. påbegynte time kr. 400,-
Kjøregodtgjørelse pr. km kr. 4,05

Ønsker du å bestille time for Problemutredning kan du gjøre det i vårt online bookingssystem eller ta kontakt med oss på mail: kurs@doglife.no eller tlf: 90687015