Dagpass med trening

Enkelte ukedager er det mulig å sette hunden sin til dagpass med trening hos oss. En av våre mest erfarne instruktører/ atferdsanalytikere trener hunden flere økter igjennom dagen. Treningsplan og treningsmål settes sammen med hundeeier.

Hva kan vi trene:
Vi kan hjelpe til med å trene de fleste typer problematferd som for eksempel utagering, aggresjon, manglende kontroll, overslag og stress. Vi tar også på oss vanlig hverdagslydighet som gå pent, innkalling og impulskontroll. Vi kan også ta på oss innlæring og videreutvikling av de fleste grunnferdigheter og lydighetsøvelser rettet mot sport og konkurranseprogrammer.

Hvordan trener vi:
Vi jobber med moderne læringsteori i kombinasjon med å tilrettelegge etter hundens mentalitet og egenskaper. Vi bruker ikke fysisk straff eller harde metoder. Vår trening omhandler motivasjon, tillitt, tålmodighet og kunnskap. Enkelte treningsøkter blir filmet slik at hundeeier får en forståelse for fremgangsmåten som blir brukt.

Generell info:
Hunden blir levert i Doglife hundehall på morgenen mellom kl. 07.30 – 09.30 og blir hentet mellom 14.30 – 16.00. Hunden blir trent flere økter igjennom dagen + tur og avslapning.
Hunden må kunne oppholde seg/ slappe av i bur mellom treningsøktene.
Vi tar inn maks 3 hunder pr. dag.

Pris:
1300 pr. dag

Pakke tilbud:
3 x dagpass med trening + 2 privattimer som oppfølging
4900,- (ordinær pris 5300,-)

6 dagpass med trening
6900,- (ordinærpris 7800,-)

Pr. mnd (4 ganger)
4900,- ( ordinærpris 5300,-)

Ta kontakt for andre løsninger på pakketilbud
mail: kurs@doglife.no