Innendørstrening i nesearbeid

Onsdag 20. februar setter vi opp 3 timer åpen trening i nesearbeid. fra kl. 19.00 til 22.00. Treningen er åpen for alle, men vi begrenser det til 15 plasser slik at det blir bra med plass og tid til alle.

Treningen er innendørs i isolert hall.
Vi stiller med det meste av utstyr som er nødvendig til nesearbeid – kasser, bane, vegg, romsøk. En må selv ha med seg smellerbokser, duplikat og annet utstyr man behøver. Treningen er ikke rettet mot en bestemt sport slik at den er egnet både for de som driver med smeller, nosework eller annen type spesialsøk.

Dette er ikke et kurs slik at hver enkelt må selvstendig kunne planlegge og gjennomføre sin egen trening.

Påmelding etter “førstemann til mølla” prinsippet.

Pris: kr 100. Betales kontant ved oppmøte (vi har ikke vipps)
Vi stiller med kaffe, te og kjeks
Påmelding gjøres til kurs@doglife.no
Påmeldingen er bindende og vi trenger derfor fullt navn og kontaktinfo i påmeldingen.