Oppstart hverdagslydighetskurs 12. November 2013

Hverdagslydighetskurset starter med en teorikveld, hvor vi tar for oss de viktigste problemstillingene man møter i hverdagen som hundeeier. Her legger vi stor vekt på praktisk arbeid med stort fokus på innkalling, båndtrening, passeringstrening og sosialisering. På dette kurset trener vi også inn de mest grunnleggende dressurøvelsene som sitt, dekk, bli, og ro. Hele veien tilpasser vi oss slik at du og hunden din skal få nytte av dette i forhold til deres hverdag.

I løpet av kurset får alle kursdeltagerne en privattime inkludert i kursprisen. Kursdeltager velger selv om den vil ha privattimen som et hjemmebesøk, som miljøtrening, som en ren lydighetstrening eller som en kombinasjon av disse.

Alle våre kurs holdes innendørs i ridehall i vinterhalvåret.

Innhold:
– samarbeid
– gå pent i bånd
– sitt
– ligg
– innkalling med styrte forstyrrelser
– passeringstrening
– avslapning/ ro trening

Kurset passer for hunder fra 6 måneder og oppover.

Kurset består av:
1,5 time teori
1 privattime
5 x 1,5 time trening i ridehall
1,5 time med miljøtrening/ gå pent i bånd

Kurset går over 2 kvelder pr uke 
Pris Kr 2200,-
Påmelding til cathrine@doglife.no
NB! Påmeldingen er økonomisk bindende.

 

hverdagslydighet