Silje

Silje har fagbrev innen redningsutstyr, og etterutdanning innen pedagogikk. Hun har tidligere jobbet i forsvaret, og på barneskole. Til daglig jobber Silje som hundepasser i friluftbarnehage for hund.

Silje var opptatt av dyr fra barndommen, de hadde katt som var godt dressert. Hun vokste opp med hunden til sin gudmor som ble godt oppdratt og var en god bestevenn i barndommen. Før hun anskaffet seg sin første egne hund, både bodde hun og trente med flere forskjellige hunder. Silje konkurrerer aktivt med sin schæferhund innenfor bruks og lydighet. I bruks NBF har hun ført opp hund til klasse B, og i lydighet konkurrerer hun i klasse 3. Hun har også begynt trening med målsetning om godkjenning innen Norske redningshunder. I tillegg til schæferhunden har Silje også en Jämthund som skal utdannes innen blodspor og elg jakt.

Siljes lidenskap for hund er stor, og hun går stadig kurs for å utvikle seg selv både som hundetrener og instruktør. Hennes store interessefelt er relatert til skogsarbeid med hund, i tillegg til lydighet og det å ha en hund som fungerer fint i hverdagen. Silje ser frem til å bli kjent med mange lærevillige kursdeltakere gjennom Doglife.