Dagrun

Dagrun er en blid og trivelig jente som har holdt på med hund i mange år. Hun har en bachelor i pedagogikk fra HiST, og jobber nå på en master i didatikk (læren om å undervise). Dagrun har alltid hatt en drøm om å forene sin interesse for hund, og sin interesse for undervisning, og tok sin første instruktørutdannelse i 2014. Våren 2016 fullførte Dagrun sin andre instruktørutdannelse gjennom Doglife Hundetjenester. Dagrun er også godkjent rallyinstruktør gjennom Norsk Rallylydighetsklubb.

Dagruns første hund var en dachs, som på sin tid også var en av verdens første oljesøkshunder. Nå trener hun aktivt med sin hund; Gordon setteren Sita. Dagruns hovedinteresser ligger på rallylydighet. Per i dag konkurrerer hun i rallylydighet eliteklasse med Sita. I tillegg finner Dagrun stor glede i å aktivisere hundene på morsomme måter, og bruker mye tid på å lære hundene sine triks, og andre artige øvelser som kommer godt med i hverdagen.

Som alle andre instruktører i Doglife, er Dagrun opptatt av å vidreutvikle sine egenskaper som instruktør og hundetrener, og deltar regelmessig på treninger og kurs for å holde seg faglig oppdatert til en hver tid.

dagrun02