Om pensjonatet

Doglife hundepensjonat er et lite og personlig hundepensjonat som ligger i Skaun Kommune. Pensjonatet drives av Hanne og Ådne, som har drevet med aktivt pass av hund siden 2008.

Pensjonatet er nytt og moderne, og godkjent for 20 hunder. Vi har imidlertid en maksgrense på 10 hunder. Det vil si at vi til en hver tid garanterer at hunden din får eget rom, og ikke minst at vi har kapasitet til å imøtekomme de individuelle behovene som hver enkelt hund har.

Rommene er store, lyse og trivelige. Alle hundene har også egen luftegård utendørs. Luftegårdene består av royalimpregnert treverk og har takoverbygg. Pensjonatet er dessuten delt inn i 2 avdelinger, hvorav den største avdelingen består av 6 rom, og den minste av 4 rom. Begge avdelingene har eget ventilasjonsanlegg. Pensjonatet har også nattelys og radio.

Doglife hundepensjonat ligger i naturskjønne omgivelser med skogen som nærmeste nabo. Vår nisje ligger i aktivitetstilbudet vi kan tilby hundene vi har i pensjon – og vi har lagt ned mye ressurser i å skape et ferieparadis som ivaretar hundenes behov. Vi har 2 store inngjerdede hundeparker, hvor den ene er ca 15 mål, og den andre er på ca 3 mål. Her lar vi hundene utfolde seg i frihet, enten alene sammen med oss – eller sammen med andre artsfrender. Vi har imidlertid strenge rutiner på sammenslipp av hunder, og forbeholder oss retten til å ikke lufte hunden din sammen med andre hunder om vi er usikre på om den er egnet til dette. Vi har ellers lange flotte grusveier hvor vi både går tur, sykler og kjører ATV med de som har behov for litt ekstra trim. Skogen blir flittig brukt til turgåing, og vi topper det hele med Laugen, et stort og flott ferskvann som ligger 70 meter nedenfor pensjonatet. På sommerhalvåret byr vi på bading og svømming hos hunder som synes det er stas.

Vår intensjon har hele veien vært å ta pensjonat og hundepass til et nytt nivå. Hos oss får hund være hund, og vi jobber til en hver tid for at din hund skal glede seg over å komme tilbake til oss. Oppskriften vår er enkel – vi bruker mye tid på å være sammen med hundene, hvilket kanskje er den viktigste jobben vi gjør. Hunder er familiemedlemmer, og har behov for å være sammen med mennesker. I tillegg tilrettelegger vi aktiviteter slik at vi kan imøtekomme det behovet din hund har. Dette, sammen med omsorg, godt stell og riktig foring bidrar til å skape omgivelser som bidrar til tillit, trygghet og trivsel.

Doglife – hvis hunden fikk velge.

[nggallery id=13]