juli, 2020

tor30jul15:00tor15:00Spor - sommercamp (FULLT)15:00 - 15:00 Songli gård i Orkdal, Songlivegen 592, 7320 Fannrem

Les mer

Info

Sommercamp 30.juli – 2. august

Spor
Hunden skal følge duftmolekyler i bakken etter et menneske og finne gjennstander som mennesket har «mistet». Hunden jobber selvstendig i en lang line på 10 – 15 meter. Sporene kan variere i lengde, utforming og alder.  Spor er noe man kan bruke til mye innenfor hundetrening. Her har vi fokus på det å følge spor etter mennesker. Kurset passer for både trening, aktivisering og konkurranse

Instruktør: Rita Thobroe
Rita er ei allsidig dame som startet med hund tidlig på 80 tallet med Engelsk Setter. Chaos og Tiny vekte hennes interesse for hundetrening og det førte til jegerprøve og rype jakt med stående fuglehund.
Senere kom interessen for mer teknisk lydighet og Rita førte opp Eurasieren Yakima til lydighet klasse Elite. Rita har konkurrert på høyeste nivå både i brukshund (spor og rundering), lydighet og rallylydighet. Med sin Australian Shepherd Busy oppnådde hun 4 championater i 3 forskjellige grener og de klarte også å kvalifisere seg til NM NBF i spor to ganger. Rita har vært aktiv som instruktør i mange år og er utdannet NKK trinn 1 og NKK trinn 2 lydighets instruktør. Rita trener i dag to hunder. Lotta en Groendael unghund på 9 måneder og Marta en Chodsky pes som har opprykk til øverste klasse A-rundering og B- spor NBF. Rita jobber i dag som instruktør i Doglife hundeskole

Feltsøk:
Feltsøk vil være en øvelse både spor og runderingsgruppen vil få trent på i løpet av kurset. Hundens skal finne igjen gjenstander som hansker, lommebøker o.l innen for et overtråkket definert område. Hunden skal være løs og søke på overvær. Området kan variere noe i størrelse, normal størrelse i en konkurranse er 50 x 50 meter.

Instruktør: Bente Jensen Næss
I øvelsen feltsøk vil dere møte vår instruktør Bente. Bente jobber til daglig som instruktør i Doglife hundeskole samt barne og ungdomsarbeider. Hun er utdannet NKK trinn 1 instruktør og går for øyeblikket vår 1- årige instruktørutdanning. Bente har drevet aktivt med hund i 35 år. Bente er ei allsidig dame og har drevet med mye forskjellig når det kommer til hundesport. Hun har deltatt på mange kurs selv innen spor, feltsøk, rundering, rallyldighet, LP, agillity og smeller. Hun har konkurrert med flere hunder i rallylydighet og har ført opp hund til RL Elite. Hun har også konkurrert med flere hunder i LP og ført opp 3 hunder til LP 3. Innen bruks har hun konkurrert med 2 hunder i NBF C- spor. Feltsøk er favoritt øvelsen til Bente og vi håper hennes entusiasme vil smitte over på dere.

Doglife sommercamp gir deg muligheten til å kombinere hundekurs og ferie i vakre omgivelser på Songli gård i Orkdal kommune. Her vil du bli kjent med andre hundeentusiaster og ha fokus på egen utvikling. På dagtid trener vi hund og på kveldstid kan vi tilby foredrag, aktiviteter og sosialt samvær.  Vi både tilbyr og anbefaler overnatting på stedet for en fullkommen sommercamp-opplevelse. Her kan du bruke noen dager av ferien din sammen med andre hundeentusiaster og ha fokus på deg og din hunds utvikling.

Info om arrangementet finner du HER

Klikk her for å komme til påmeldingsskjema → Påmeldingsskjema

Spørsmål?
Kontakt oss på kurs@doglife.no

 

 

 

Tidspunkt

(Torsdag) 15:00 - 15:00

Sted

Songli gård i Orkdal

Songlivegen 592, 7320 Fannrem

Arrangeres i

Sør-TrøndelagCathrine Sallaup / tlf: 906 87 015 / e-post: kurs@doglife.no

X