juli, 2020

tor30jul15:00tor15:00Spesialsøk - sommercamp (FULLT)15:00 - 15:00 Songli gård i Orkdal, Songlivegen 592, 7320 Fannrem

Les mer

Info

Sommercamp 30.juli – 2. august

Spesialsøk
I spesialsøk trener vi hunden til å finne og påvise bestemte emner ved hjelp av luktesansen. Emner kan bestå av eksplosiver, narkotika, blod, pengesedler, muggsopp, gasslekkasjer, kantareller, skadedyr, eller mennesker med mer. Det finnes nesten ikke grenser for hva vi lære hunden innenfor luktenes verden – så her er det kun fantasien som setter grenser. Spesialsøk kan med fordel benyttes som en fantastisk morsom og givende aktiviseringsform hvor man jobber med hundens største sanseorgan – nesen. For den som virkelig blir bitt av basillen finnes det flere utviklingsmuligheter innenfor spesialsøk både innenfor hundesportens verden, men også innenfor operativt arbeid. Dette er derfor et allsidig kurs som passer både for den som kanskje ønsker seg en søkshund for gøy, så vel som for den som kanskje kan tenke seg å konkurrere innenfor nesearbeid – eller til og med ha det som yrke. På sommercampen stiller vi med utstyr som baner, kasser og plattform. Det vil også være unike muligheter for romsøk/søk i bygg.

Instruktør: Hanne Trøan
Hanne er grunnleggeren av Doglife Hundetjenester AS.Parallelt med drift av hundeskole, så har hun også drevet eget hundesenter i Skaun hvor hun tar i mot hunder i pensjon, trening og rehablitering. Hanne har over de 10 siste årene jobbet med over flere hundretalls forskjellige hunder gjennom Doglife – alt fra vanlige familiehunder, til bruks og tjenestehunder. Hanne har selv 3 malinoiser som hun trener og konkurrerer aktivt med innen LP lydighet, RIK, og rallylydighet. Hanne har ført opp hund til elite rallylydighet, lydighet klasse 3, hun konkurrerer også i øverste klasse IGP, og har deltatt på 2 Norgesmesterskap for belgiske fårehunder. Hanne har flere utdanninger innen hund, deriblant 1-årige instruktørutdanninger samt rallyinstruktør via Norsk Rallylydighetsklubb. I 2018 utdannet hun seg som NKK trinn 1 instruktør, og i 2019 tok hun en 1-årig utdanning innenfor avansert specialsøk hos Hundcampus i Sverige. Hun deltar ellers jevnlig på kurs og seminarer for vidre utdannelse, både som instruktør og som hundefører.

Medinstruktør: Line Tiller Christensen
Line er vokst opp med hund og med en far som er oppdretter. Hun har en bred interesse når det kommer til hundetrening og hun trener og konkurrerer innen flere grener. Hun og hennes schäferhund Perle konkurrerer både i smeller og rallylydighet og de har også tatt ferdselsprøve og brukshundkåring. Line elsker å jobbe med detaljer og Perle har et stort reportoar når det kommer til triks. Line holder pr. i dag på med 1- årig instruktørutdanning i Doglife Hundeskole og er allerede tatt inn som instruktør i teamet.

Doglife sommercamp gir deg muligheten til å kombinere hundekurs og ferie i vakre omgivelser på Songli gård i Orkdal kommune. Her vil du bli kjent med andre hundeentusiaster og ha fokus på egen utvikling. På dagtid trener vi hund og på kveldstid kan vi tilby foredrag, aktiviteter og sosialt samvær.  Vi både tilbyr og anbefaler overnatting på stedet for en fullkommen sommercamp-opplevelse. Her kan du bruke noen dager av ferien din sammen med andre hundeentusiaster og ha fokus på deg og din hunds utvikling.

Info om arrangementet finner du HER

Klikk her for å komme til påmeldingsskjema → Påmeldingsskjema

Spørsmål?
Kontakt oss på kurs@doglife.no

 

 

 

Tidspunkt

(Torsdag) 15:00 - 15:00

Sted

Songli gård i Orkdal

Songlivegen 592, 7320 Fannrem

Arrangeres i

Sør-TrøndelagCathrine Sallaup / tlf: 906 87 015 / e-post: kurs@doglife.no

X