juli, 2020

tor30jul15:00tor15:00Rundering - sommercamp (ledige plasser)15:00 - 15:00 Songli gård i Orkdal, Songlivegen 592, 7320 Fannrem

Les mer

Info

Sommercamp 30.juli – 2. august

Rundering
Rundering er en søksøvelse som går ut på at hunden skal finne mennesker (figurant) som ligger skjult i terrenget/skogen. Hunden bruker luktesansen i et overværssøk for å finne mennesker som gjemmer seg. Øvelsen går ut på at hunden skal søke et anvist område på to sider av en vei, sti eller lignende mens hundeeier beveger seg fremover. Når hunden har funnet en figurant, skal den enten melde fra til hundefører ved å gi hals ute hos figurant, eller ved å apportere et bringkobbel tilbake til fører.

Forkunnskaper: Må kunne ha hunden løs samt at hunden kommer på innkalling.

Instruktør: Benedicte Skalde Frisvold
Benedicte er ei engasjert, aktiv og positiv jente med en glødende interesse for hund. Benedicte har fått inn hundeinteressen med «morsmelka» og har vokst opp med Bouvier des flandres og Lagotto. Under førstegangstjenesten i forsvaret var Benedicte hunderøkter for hundetjenesten ved Ørlandet Hovedflystasjon. Etter førstegangstjenesten kjøpte Benedicte seg en Belgisk fårehund – Malinois på 6 måneder. Denne hunden har hun på noen få år klart å A-godkjenne i 3 disipliner i Norske redningshunder. I tillegg til dette er Briis også godkjent tjenestehund i Heimevernet. Benedicte er utdannet instruktør trinn 1 og går for øyeblikket vår 1 – årige instruktørutdanning. Hennes hovedinteresser med hund ligger i alle typer søksarbeid, spesialsøk, hverdagslydighet, konkurranselydighet og rallylydighet. Benedicte jobber i dag som instruktør i Doglife hundeskole

Feltsøk:
Feltsøk vil være en øvelse både spor og runderingsgruppen vil få trent på i løpet av kurset. Hundens skal finne igjen gjenstander som hansker, lommebøker o.l innen for et overtråkket definert område. Hunden skal være løs og søke på overvær. Området kan variere noe i størrelse, normal størrelse i en konkurranse er 50 x 50 meter.

Instruktør: Bente Jensen Næss
I øvelsen feltsøk vil dere møte vår instruktør Bente. Bente jobber til daglig som instruktør i Doglife hundeskole samt barne og ungdomsarbeider. Hun er utdannet NKK trinn 1 instruktør og går for øyeblikket vår 1- årige instruktørutdanning. Bente har drevet aktivt med hund i 35 år. Bente er ei allsidig dame og har drevet med mye forskjellig når det kommer til hundesport. Hun har deltatt på mange kurs selv innen spor, feltsøk, rundering, rallyldighet, LP, agillity og smeller. Hun har konkurrert med flere hunder i rallylydighet og har ført opp hund til RL Elite. Hun har også konkurrert med flere hunder i LP og ført opp 3 hunder til LP 3. Innen bruks har hun konkurrert med 2 hunder i NBF C- spor. Feltsøk er favoritt øvelsen til Bente og vi håper hennes entusiasme vil smitte over på dere.

Doglife sommercamp gir deg muligheten til å kombinere hundekurs og ferie i vakre omgivelser på Songli gård i Orkdal kommune. Her vil du bli kjent med andre hundeentusiaster og ha fokus på egen utvikling. På dagtid trener vi hund og på kveldstid kan vi tilby foredrag, aktiviteter og sosialt samvær.  Vi både tilbyr og anbefaler overnatting på stedet for en fullkommen sommercamp-opplevelse. Her kan du bruke noen dager av ferien din sammen med andre hundeentusiaster og ha fokus på deg og din hunds utvikling.

Info om arrangementet finner du HER

Klikk her for å komme til påmeldingsskjema → Påmeldingsskjema

Spørsmål?
Kontakt oss på kurs@doglife.no

 

 

 

Tidspunkt

(Torsdag) 15:00 - 15:00

Sted

Songli gård i Orkdal

Songlivegen 592, 7320 Fannrem

Arrangeres i

Sør-TrøndelagCathrine Sallaup / tlf: 906 87 015 / e-post: kurs@doglife.no

X