august, 2019

søn25aug10:00søn16:00Minikurs/ hinderinnlæring i Rallylydighet (3 ledige plasser)10:00 - 16:00

Les mer

Info

Dette kurset tar for seg alle hinderøvelsene i Rallylydighet. Her tar vi for oss øvelser som tunell, slalom, lengde hinder og hopphinder. Dette kurset passer både for deg som er ny på dette med hinderøvelser og deg som ønsker å utvikle og få bedre ferdigheter på disse øvelsene.

Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil. Sporten passer derfor godt for alle hunder uansett rase, blanding eller nivå. Rallylydighet er en forholdsvis ny hundesport i Norge. Den er godkjent av NKK og det er mulig å få titler og opprykk.

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhvert om man gjør noe feil.

Det konkurreres offisielt i fire klasser. Etter hvert som man kommer oppover i klassene kommer det flere skilt med høyere vanskelighetsgrad. Om man ikke er klar for å starte å konkurrere i klasse 1 er det også en rekruttklasse hvor man kan belønne hunden visse steder underveis.

For å lese mer om rallylydighet – http://www.rally-lydighet.com/

Søndag 25. august kl. 10-16.00 – Praktisk trening med hund

Instruktør: Marit og Bente

Kurset går innendørs i lys og trivelig kunstgresshall.
Vi serverer kaffe, te og kjeks

Pris: kr. 1000,-
Gå til påmeldingsskjema –> PÅMELDING

Spørsmål?
Kontakt oss på
E-post: kurs@doglife.no

NB! Påmelding er økonomisk bindende

Tidspunkt

(Søndag) 10:00 - 16:00

Arrangeres i

Sør-TrøndelagCathrine Sallaup / tlf: 906 87 015 / e-post: kurs@doglife.no

X