november, 2019

lør02nov(nov 2)10:00søn03(nov 3)16:00Kurs i konkurranselydighet med Lotte Nordli (FULLT)10:00 - 16:00 (3)

Les mer

Info

2 – 3 november holder Lotte Nordli kurs i konkurranselydighet for Doglife Hundeskole. Kurset passer for deg som allerede konkurrerer i Lydighet og har ambisjoner innenfor LP. På dette kurset vil du og hunden din kunne lære mer om hvordan du kan perfeksjonere momenter og øvelser. Lotte er også dyktig på det å jobbe med konkurranseforberedelser og alt man behøver å trene på for å utvikle hunden til en god konkurranse hund. Lotte har mange verktøy i sin verktøykasse og er mer opptatt av løsning enn metode.

Om Lotte
Jeg er en 31 år gammel sørlending med en aldri så liten touch av madness for hundetrening. Jeg er utdannet sykepleier og holder på med en videreutdanning i psykisk helsearbeid. Det er konkurranselydighet som er grenen over alle grener for meg- jeg er veldig glad i å trene på mikronivå, og har gode, utprøvde overordnede systemer på makronivå.

Jeg prøver å tenke meg om for å finne ut hvor det startet, men jeg har vel i praksis pustet hund og trening fra barnsben av. Jeg har tidligere hatt amstaff, schæfer, malinois og tervueren, (og et par godt trente papegøyer!) men først i 2010 debuterte jeg i LPringen. I 2013 kjøpte jeg min første BCvalp for å satse. To år senere var vi på førsteplass på rankinglisten og på landslaget til VM, men karrieren endte dessverre brått. I 2018 startet jeg opp igjen da jeg kjøpte border collien Tinka. Hun er nå 14 måneder og har opprykk til FCI3 som hun fikk 12 mnd gammel. I husholdningen finnes også border collien Starlet på 4 måneder, og Papillonen Isvana på 6 måneder.

Jeg er vel bevandret i læringspsykologi og vet hva som fungerer. Jeg er opptatt av å trene hyggelig og positivt- høye haler og glade hunder er viktig for meg. Er imidlertid ikke metodelåst. Er det noe som ikke funker for deg så finnes det mange andre måter å komme til Rom på. Utover dette kjennetegnes jeg av å være en svært progresjonsjagende trener- jeg vil se resultater! Videoer av trening finnes på FB siden min Hundetrener Lotte Nordli, og flere treningstips og inntrykk finnes på lydige.blogspot.com.

Vi åpner for påmelding onsdag 24. april. kl. 16.00.
Påmeldinger som kommer før denne tid vil ikke bli tatt i mot.
Gå til påmeldingsskjema –> PÅMELDING

Pris:
2500,- plass med hund
500,-  plass som observatør

Sted: Doglife Hundehall
(isolert og oppvarmet hall)

Tid:
Lørdag 2. november
Søndag 3. november

Spørsmål rettes til: kurs@doglife.no

NB! Påmelding er økonomisk bindende

Tidspunkt

2 (Lørdag) 10:00 - 3 (Søndag) 16:00

X