juli, 2020

tor30jul15:00tor15:00Konkurranselydighet - sommercamp (FULLT)15:00 - 15:00 Songli gård i Orkdal, Songlivegen 592, 7320 Fannrem

Les mer

Info

Sommercamp 30.juli – 2. august

Konkurranselydighet
Kurset i konkurranselydighet passer for deg som har et mål om å starte å konkurrere eller konkurrerer i en hundesport. Her tar vi utgangspunkt i deg og din hunds utgangspunkt og målsetning.

Instruktør: Cathrine Sallaup
Cathrine har vært aktiv med hund siden tidlig 90-tallet. Hun startet å konkurrere innenfor hundesportene lydighet og brukshund i 1997 og har siden den gang vært en aktiv utøver i både bruks, sporhund, IPO/RIK, lydighet og rallylydighet. Cathrine er også mentaltest dommer, figurant og testleder. Hun utdannet seg som instruktør i Norsk kennel klub 1998 og videreutdannet seg som NKK trinn 2 lydighetsinstruktør i 2010. Hun er også godkjent rallylydighetsinstruktør gjennom Norsk rallylydighetsklubb. Cathrine har konkurrert i lydighet klasse Elite med 2 hunder. Hun har også ført opp fire hunder til øverste klasser i RIK programmet og deltatt på flere NM for schäferhunder. Her har hun blant annet oppnådd to gull, et sølv og en bronse innenfor øverste klasser i spor og rundering. Hun har også deltatt på flere NM IGP for alle raser, og ble i 2016 og 2019 plukket ut til landslaget som representerte Norge i det Nordiske mesterskapet for brukshunder.

Medinstruktør: Ragnhild Elisabeth Wærnes
Ragnhild vokste opp i en over gjennomsnittet hundeinteressert familie, og fikk sin første hund når hun var 12 år, godt hjulpet av foreldrene. Ragnhild har gjennom oppveksten fått bred erfaring med forskjellige hunderaser. Fra Pekingeser til Irsk Ulvehund. Interessen for lydighet og hundesport var allerede stor i den alderen, men drømmen om konkurransehund skulle ikke gå i oppfyllelse før nærmere 20 år senere.  Akkurat nå har Ragnhild den hvite gjeterhunden Saga, de konkurrerer sammen i lydighet. Sammen med hundene sine har Ragnhild gått mange forskjellige kurs, men det er særskilt kurs og samlinger innenfor lydighet som skiller seg ut som favoritter. Ragnhild er opptatt av man skal ha det gøy, uansett hvilket nivå man er på, eller om man trener konkurranserettet. Ragnhild har 1-årig instruktørutdanning fra Doglife hundeskole. Ragnhild jobber som instruktør i Doglife Hundeskole

Doglife sommercamp gir deg muligheten til å kombinere hundekurs og ferie i vakre omgivelser på Songli gård i Orkdal kommune. Her vil du bli kjent med andre hundeentusiaster og ha fokus på egen utvikling. På dagtid trener vi hund og på kveldstid kan vi tilby foredrag, aktiviteter og sosialt samvær.  Vi både tilbyr og anbefaler overnatting på stedet for en fullkommen sommercamp-opplevelse. Her kan du bruke noen dager av ferien din sammen med andre hundeentusiaster og ha fokus på deg og din hunds utvikling.

Info om arrangementet finner du HER

Klikk her for å komme til påmeldingsskjema → Påmeldingsskjema

Spørsmål?
Kontakt oss på kurs@doglife.no

 

 

 

Tidspunkt

(Torsdag) 15:00 - 15:00

Sted

Songli gård i Orkdal

Songlivegen 592, 7320 Fannrem

Arrangeres i

Sør-TrøndelagCathrine Sallaup / tlf: 906 87 015 / e-post: kurs@doglife.no

X