oktober, 2019

man28okt18:00man21:00Gratis foredrag for oppdrettere (FULLT)18:00 - 21:00

Les mer

Info

 
Mandag 28. oktober holder Doglife Hundeskole et gratis foredrag for oppdrettere. Foredraget handler om hvordan læring i «valpekassen» påvirker valpen i dens voksne liv. Hvordan prege valpene best mulig? Mentalitet, egenskaper og utvikling av disse. Hva er bra sosialisering og miljøtrening? Hvor mye kan vi som oppdrettere forutse? Valpetesting – hva er det og har det noen hensikt?
 
FOREDRAGSHOLDER
Cathrine Sallaup driver Doglife Hundeskole. Som foredragsholder er hun engasjerende, motiverende og kunnskapsrik. Hun formidler på en lettfattelig og humoristisk måte. Hun brenner virkelig for det å hjelpe hunder og hundeeiere. Cathrine har lang erfaring og utdanning som instruktør,Hun er oppdretter av schäferhund og Hollandsk gjeterhund under kennelnavnet XO. Hun er mentalbeskriver og hun har konkurrert på høyt nivå med sine hunder i mange hundesporter over flere år.
 
.
 
PÅMELDING
Foredraget er kun for oppdrettere med kennelnavn. I rullgardin menyen velger du «minikurs eller temakurs» og i navn på kurs skriver du «Gratis foredrag + kennelnavn». Alle felter i påmeldingsskjemaet må være fylt ut for at det blir sendt. Påmeldingsskjema finner du på vår hjemmeside www.doglife.no
 
Foredraget varer i ca. 2 timer. Etter foredraget blir det satt av 1 time til diskusjon.
 
Vi serverer kaffe, te, saft og kjeks
 
Begrenset antall plasser
 
 

Gå til påmeldingsskjema —> PÅMELDING.


Spørsmål rettes til: kurs@doglife.no

 

Tidspunkt

(Mandag) 18:00 - 21:00

Arrangeres i

Sør-TrøndelagCathrine Sallaup / tlf: 906 87 015 / e-post: kurs@doglife.no

X