november, 2019

fre01nov18:00fre20:00Foredrag med Lotte Nordli18:00 - 20:00

Les mer

Info

Tema – Konkurranseforberedende trening- forskjellen mellom ferdige øvelser og startklar hund
Lurer du på hvorfor din hund ikke yter like bra på konkurranse som i trening? Da er dette foredraget av hundetrener Lotte Nordli noe for deg

Vi er så heldige å ha fått Lotte Nordli oppover til oss helgen 1- 3. november. Fredag 1. november holder Lotte et foredrag. Et av de temaene Lotte som hundetrener virkelig brenner for er det å gjøre hunder til gode konkurransehunder. På dette foredraget vil Lotte snakke om hvordan man best bygger en hund frem til konkurranse.  Det å forberede hunden på den jobben den skal gjøre i lydighetsringen er viktig for å lykkes. Å trene gode tekniske øvelser er bare halve jobben. Hva skal til for å få hunden til å yte i en hel konkurranse. Hvordan skal man trene for at hunden skal takle alle de forstyrrelser man møter i en konkurransesituasjon. Det vil du få svar på i dette foredraget.

Om Lotte
Jeg er en 31 år gammel sørlending med en aldri så liten touch av madness for hundetrening. Jeg er utdannet sykepleier og holder på med en videreutdanning i psykisk helsearbeid. Det er konkurranselydighet som er grenen over alle grener for meg- jeg er veldig glad i å trene på mikronivå, og har gode, utprøvde overordnede systemer på makronivå.

Jeg prøver å tenke meg om for å finne ut hvor det startet, men jeg har vel i praksis pustet hund og trening fra barnsben av. Jeg har tidligere hatt amstaff, schæfer, malinois og tervueren, (og et par godt trente papegøyer!) men først i 2010 debuterte jeg i LPringen. I 2013 kjøpte jeg min første BCvalp for å satse. To år senere var vi på førsteplass på rankinglisten og på landslaget til VM, men karrieren endte dessverre brått. I 2018 startet jeg opp igjen da jeg kjøpte border collien Tinka. Hun er nå 14 måneder og har opprykk til FCI3 som hun fikk 12 mnd gammel. I husholdningen finnes også border collien Starlet på 4 måneder, og Papillonen Isvana på 6 måneder.

Jeg er vel bevandret i læringspsykologi og vet hva som fungerer. Jeg er opptatt av å trene hyggelig og positivt- høye haler og glade hunder er viktig for meg. Er imidlertid ikke metodelåst. Er det noe som ikke funker for deg så finnes det mange andre måter å komme til Rom på. Utover dette kjennetegnes jeg av å være en svært progresjonsjagende trener- jeg vil se resultater! Videoer av trening finnes på FB siden min Hundetrener Lotte Nordli, og flere treningstips og inntrykk finnes på lydige.blogspot.com.

Pris: 250,-

Sted: Sted vil bli opplyst senere

Tid:
fredag 1. november


Gå til påmeldingsskjema –> PÅMELDING

Spørsmål rettes til: kurs@doglife.no

NB! Påmelding er økonomisk bindende

 

Tidspunkt

(Fredag) 18:00 - 20:00

X