april, 2020

man20apr20:00man22:00Engasjementskurs (ledige plasser)20:00 - 22:00

Les mer

Info

Engasjementskurset er et av våre mest populærekurs og et av våre viktigste kurs. På dette kurset ligger fokuset på å øke hundens treningsferdigheter. Skape verktøy som vil gjøre at treningen går lettere både for hund og eier.

En problemstilling vi ofte ser igjen er samspillet mellom hund og eier. Det å delta på et kurs, eller trene på generelle ting når hunden er mer opptatt av å snuse, se på andre hunder eller liknende, kontra det å jobbe for å oppnå belønning, er vanskelig. Hundens motivasjon for å jobbe med sin eier er et svært viktig element når man trener hund, og dette ønsker vi å sette fokus på i forkant av våre tradisjonelle kurs.

Er hunden din uengasjert i deg? Er den opptatt av omgivelsene, det å snuse eller andre hunder? Sliter du med å oppnå kontakt med hunden din? Om du har problemer med å belønne hunden din med godbiter eller lek, så er dette kurset for deg. På engasjementskurset har vi fokus på å utvikle et bedre samarbeid, og en god kontakt mellom hund og hundeeier.

Dette kurset passer som et forkurs til alle våre kurs og er i tillegg et krav for å delta på passeringskurs eller hverdagslydighetskurs om du ikke har deltatt på noen kurs tidligere med hunden din.

Kursets innhold:
Belønningsutvikling mat
Belønningsutvikling lek
Samarbeid og kontroll
Velge bort forstyrrelser
Verbal kommunikasjon og følging
Innkalling

Kurset består av:
1×2 timer teori
5×2 timer praksis
Kurset går en gang per uke.
Mandager kl. 20.00- 22.00

Instruktør: Berit

Pris: 2150,-

Påmelding gjøres via påmeldingsskjema på vår hjemmeside:
www.doglife.no

Spørsmål rettes til kurs@doglife.no

 

 
Pris:  2150,-
Gå til påmeldingsskjema –> PÅMELDING

Spørsmål rettes til: kurs@doglife.no

NB! Påmelding er økonomisk bindende

Tidspunkt

(Mandag) 20:00 - 22:00

Arrangeres i

Sør-TrøndelagCathrine Sallaup / tlf: 906 87 015 / e-post: kurs@doglife.no

X