Ønsker du kurs eller treningssamling for din treningsgruppe, ditt oppdrett eller din klubb?

Vi kan på bestilling skreddersy kurs eller treninger i våre lokaler med en av våre instruktører. Er dere en treningsgruppe som ønsker å bli fulgt opp av instruktør enten en gang iblant eller over tid?  Er du oppdretter og ønsker et eget kurs eller treningsopplegg for dine valpekjøpere? Da kan dette tilbudet være noe for dere.

Fasiliteter
Vi har en egen lys og trivelig kunstgresshall som er isolert. Vi har også alt nødvendig utstyr tilgjengelig ut ifra hvilket kurs dere måtte ønske. Vi kan skilte med trivelige teorilokaler utrustet med både prosjektor og lerret. I tillegg byr vi på kaffe og te.

Tilbud
Tilbudet kan skreddersys til både dagtid, kveldstid og helg og gjelder både praktiske og teoretiske kurs. Vi kan tilby et utvalg av spennende kurs, dyktige og engasjerte instruktører som gjør sitt ytterste for at dere skal få størst mulig utbytte. Tilbudet inkluderer bruk av vårt utstyr, og våre kurslokaler.

Kurs
Tilbudet omhandler alle typer kurs vi har i vår kurskalender eller en kombinasjon av disse. Ta kontakt og vi blir sammen enige om kurs/ treningsopplegg.

Praktisk
Ved bestilling av kurspakke hos Doglife hundeskole står bestiller selv for arrangementet. Det vil si at bestiller er ansvarlig for å skaffe kursdeltakere. Et slikt tilbud gir rabatert pris i henhold til våre ordinære kurspriser. Ta kontakt for tilbud og prisoverslag