Dagskurs – innkalling med forstyrrelser (video)

Har du lyst i til å være med på en fantastisk morsom måte å trene innkalling på? Her legger vi opp til mestring og gode metoder for å utvikle en innkalling hvor hunden lærer å håndtere forstyrrelser. Dette er et virkelig gøy kurs både for hund og eier.

En god innkalling handler først og fremst om sikkerhet. Ikke bare for din del, men for hundens del – og ikke minst andre dyr og mennesker. Det er vårt ansvar som hundeeiere å sørge for at vi har kontroll på hundene våre – og at våre hunder ikke er en belastning i samfunnet.

På dette kurset jobber vi med innkalling, velge bort forstyrrelser, samarbeid og kontroll av løs hund og belønningsutvikling. Kurset er bygd opp på en morsom og utfordrende måte for både hund og eier. Kurset avholdes inendørs i kunstgresshall. Her jobber vi med samarbeid og belønningsutvikling. Vi bygger på med forstyrrelseretter hvert som hunden mestrer.

Innhold:
Samarbeid
Riktig belønning til type hund
Timing på kommando
Trene systematisk på forstyrrelser
Innkalling
Nytteverdien av å lære hunden å følge deg utenom innkallingen
Hva gjør vi når hunden ikke hører?
Motivasjon, motivasjon, motivasjon

6. oktober
(Kokken 10.00 – 16.00
Kursets varighet, 1 dag

Innendørs i isolert kunstgresshall
Vi serverer kaffe, te og kjeks på alle våre kurs

Instruktør: Berit

Påmelding  → påmelding kurs