Vi har valpetreninger med instruktør hver uke i juni og juli

Har du fått deg valp og ikke finner et valpekurs som passer akkurat nå? Eller har du ikke mulighet til å følge opp et kurs som går hver uke på grunn av ferie eller annet? Kanskje har du gått valpekurs og ønsker å fortsette treningen med kyndig veiledning? Da kan dette tilbudet være noe for deg. Her har du muligheten til å komme i gang eller fortsette med riktig trening så tidlig som mulig i valpens liv. Du trenger ikke vente til det dukker opp kurs til høsten for å komme i gang.

Vi setter opp en serie med valpetreninger med instruktør i sommer. Her kan du melde på en eller flere dager alt etter hvilke dager som passer for deg. Du betaler kun de gangene du melder på/deltar. Fra midten av juni og frem til august blir det slike valpetreninger hver uke. Her får du hjelp til å starte riktig med valpen. Dere vil lære om hvordan man bygger et godt samarbeid. Og du vil få hjelp til å trene på alle de viktige tingene som innkalling, gå pent, ro trening og generell lydighet. Treningene passer for valper mellom 8 uker og 6. måneder. Treffet organiseres som et kurs. Maks 6 deltagende hunder pr. trening

Datoer for valpetreninger i juni/juli:
17. juni
24. juni
2. juli
9. juli
16. juli
23. juli
30. juli

Eksempel på innhold:
– kontakt/ samarbeid
– innkalling
– gå pent i bånd
– sitt
– hva gjør vi når valpen blir redd/ usikker
– hvordan gjøre valpen mottakelig for trening
– hvordan sosialisere valpen med andre hunder
– avslapning/ ro trening
– sosialisering

Kurset passer for valper fra 8 uker – 6 måneder.
Alle valper må være vaksinert.

Kurset går innendørs i lys og trivelig kunstgresshall.
Vi serverer kaffe, te og kjeks

Kurset består av 2 timer praktisk trening med hund

Instruktør: Silje

Pris: 350,- pr gang

Spørsmål rettes til: kurs@doglife.no