Gratis foredrag om hund og hundehold

Torsdag 4. juli kl. 18.00 holder Doglife Hundeskole et gratis foredrag om hund og hundehold. Foredraget passer for vanlige hundeiere. Både de med valper og voksne hunder som søker bedre forståelse for de vanlige hverdagsutfordringene.

Her får du svar på mange av de vanligste tingene vi har erfart at vanlige hundeeiere ønsker å forstå. Hvorfor er det så vanskelig å lære hunden å gå pent i bånd? Hvordan få til et godt samarbeid? Hvordan får jeg til å kontrollere min hund når den ikke vil høre? Hvordan skal jeg best sette grenser? Hvorfor bjeffer hunden min på andre hunder? Hvordan får jeg min hund til å lytte til det jeg sier? Den vanskelige innkallingen med mer.

FOREDRAGSHOLDER
Cathrine Sallaup driver Doglife Hundeskole. Som foredragsholder er hun engasjerende, motiverende og kunnskapsrik. Hun formidler på en lettfattelig og humoristisk måte. Hun brenner virkelig for det å hjelpe hunder og hundeeiere. Cathrine har lang erfaring og utdanning som instruktør, oppdretter, mentalbeskriver og hun har konkurrert på høyt nivå med sine hunder i mange hundesporter over flere år. Foredraget vil gi deg flere trenings tips og inspirasjon til å trene.

Foredraget varer i ca. 2 timer. Etter foredraget blir det satt av 1 time til spørsmål fra deltagerne.

Vi serverer kaffe, te, saft og kjeks.

PÅMELDING
Påmelding gjøres via påmeldingsskjema. I rullgardin menyen velger du «minikurs eller temakurs» og i navn på kurs skriver du «Gratis foredrag». Alle felter i påmeldingsskjemaet må være fylt ut for at det blir sendt. Påmeldingsskjema finner du i menylinjen vår eller direkte i arrangementet

Begrenset antall plasser