Doglife søker nye instruktører i Nord-Trøndelag

Doglife avdeling Nord-Trøndelag søker nå etter nye instruktører i vårt team. Vår kursavdeling ligger lokalisert i Steinkjer. Vi tilbyr kurs på forskjellige nivåer, alt fra valpekurs og hverdagslydighet, til konkurranserettede kurs innenfor diverse hundesporter for ferske og øvede ekvipasjer. På grunn av stor pågang har vi behov for flere engasjerte instruktører innenfor flere felt i vår kursavdeling. 

Som instruktør i Doglife møter du et varmt og inkluderende miljø hvor du får muligheten til å utvikle deg som hundetrener og instruktør. Det innebærer imidlertid at du ikke bare har en stor lidenskap for hund, og trening av hund – men som instruktør må du også finne glede i å dele av din kunnskap med andre. 

Vi søker fortrinnsvis etter deg som har lang erfaring med hund fra før av, og som gjerne har erfaring med liknende arbeid – men vi oppfordrer alle som kunne tenke seg å praktisere som instruktør til å søke. 

For å komme til annonsebeskrivelse og søknadsskjema, trykk her: SØKNAD PÅ STILLING SOM INSTRUKTØR

Søknadsfrist: 20.12.2017