Rallylydighet med Solveig Zetterstrøm

Helgen 22-24. Januar 2016 kommer Solveig Zetterstrøm til Trondheim for å holde kurs i Rallylydighet hos Doglife Hundetjenester. Kurset er fordelt på både teoretisk og praktisk undervisning. Teori avholdes i innendørs, oppvarmede teorilokaler, og praksisen avholdes i Doglifes egen kunstrgresshall på Øysand. Vi åpner nå for påmelding til kurset.

Litt om Solveig:
Solveig Zetterstrøm ble tidlig ble engasjert i rallylydighet. Hun startet sin karriere i rallylydighet i 2005 og tok også på seg rollen som hjelpeinstruktør samme år. Deretter gjennomførte hun nødvendige steg for å bli en autorisert instruktør i sporten. I 2007 tok hun sin utdannelse som dommer i rallylydighet. I en årrekke har hun også vært aktiv i styret i Norsk rallylydighetsklubb. Solveig har ført opp hund til klasse elite, samt championat i rally, og konkurrerer fortsatt aktivt med sine hunder. I dag utdanner hun også nye dommere. Solveig er ellers en blid og sprudlende instruktør som inspirerer alle rundt seg. Med andre ord kan man trygt glede seg til å delta på kurs med henne.

Ønsker du å vite mer om rallylydighet som hundesport,
så kan du lese mer om den her: RALLYLYDIGHET

Kurset går fra fredag til søndag, og er fordelt slik:
Fredag:  Kl. 18.00 – 20.00, Teori uten hund
Lørdag:  Kl. 10.00 – 15.00, Praktisk trening med hund
Søndag: Kl. 10.00 – 15.00, Praktisk trening med hund

Kurset er forøvrig satt opp med to ekstra instruktører, Cathrine Sallaup og Hanne Trøan.

Gled deg til en morsom, innholdsrik og inspirerende helg med Rallylydighet :-)
OBS! Begrenset antall plasser.

Pris: kr. 2000,-
Gå til påmeldingsskjema → PÅMELDING
Spørsmål rettes til: cathrine@doglife.no
NB! Påmeldingen er økonomisk bindende.

solveig