Helgekurs i brukslydighet med Kristoffer Modell

Går du med en plan om å konkurrere i bruks, eller kanskje konkurrerer du allerede? Da er dette kurset for deg. Helgen 5-6. Mars kommer Kristoffer Modell til Trondheim for å holde kurs i brukslydighet hos Doglife Hundetjenester. Kurset foregår i innendørs kunstgresshall på Øysand. Kurset vil bestå av individuell trening ut ifra hvert enkelt ståsted.

Du kan lese mer om brukshundsporten her → Brukshundsport

Litt om Kristoffer:
Kristoffer Modell har jobbet i 15 år med militære tjenestehunder. Han har konkurrert i høyeste klasse spor og rundering med beste plassering som nr. 2 under NM i spor. Kristoffer er utdannet Trinn II instruktør bruks, mentaltestdommer og brukshund dommer. Han konkurrerer for tiden med sin schæferhund, og har også en jakt cocker valp som han skal konkurrere jakt med.

Kurset er lagt opp som følger:
Lørdag: Klokken 10-16.00, praktisk trening
Søndag: Klokken 10-16.00, praktisk trening

Gled deg til en lærerrik og inspirerende helg med brukslydighet :-)
Obs! Begrenset antall plasser både med og uten hund.

Pris med hund: kr. 2500,- (FULLT)
Pris uten hund: kr. 500,- (ledige plasser)

Gå til påmeldingsskjema → PÅMELDING
Spørsmål rettes til: cathrine@doglife.no
NB! Påmeldingen er økonomisk bindende.

12021979_1027394923972490_1718624089_n